Добромир Гущеров прецака Светлана Василева

Гласувайте за статията

Светлана Василева – съпругата на милионерския наследник Християн Гущеров, се оказа жестоко прецакана от своя свекър

Добромир Гущеров прецака жестоко снаха си Светлана. Преди дни бившият депутат осъществи грандиозна бизнес сделка. Той успя да продаде за сумата от 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, пише Хот арена, позовавайки се на„Уикенд“.

Свекърът на Светлана продаде на собственика на куриерската фирма „Еконт” Николай Събев срещу сумата от 8,2 милиона лева сграда в идеалния център на столицата – на ул. „Хан Крум” №31. Сградата е със застроена площ от 240 кв. м. Разполага с двор от близо 1 декар, сочи справка в имотния регистър.

Имотът е с почти 100-годишна история. Къщата е построена през 1922 г. В нея е живял министърът на финансите през 30-те години на миналия век Марко Рясков.

След 9 септември 1944 година семейството му е изселено. Имотът е конфискуван, а той Рясков се озовава в затвора в Белене с обвинение, че е английски шпионин. След това в  дома му се настанява комунистическия лидер Антон Югов – министър председател на България в периода 1956-1962 година.

Добромир Гущеров  се сдоби с имота през 2007 година. Негови предишни собственици бяха фалиралите бизнесмени Красимир Стойчев и Ангел Първанов.

Тази пролет Добромир Гущеров дал думи този имот да бъде прехвърлен на щерката на Християн и Светлана, която носи неговото име. Малката се казва Анелия – Добромира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар