Доналд Тръмп бесен заради историите на асистентката си: Никога не съм наричал Тифани дебелана!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп бесен заради клюките на асистентката си

Доналд Тръмп обиждал дъщеря си Тифани, наричайки я дебелана. Освен това се срамувал от нея и предпочитал да я вижда в тълпата, отколкото до себе си. Това разкрила бившата вече асистентка на Доналд Тръмп, която преди дни бе уволнена.

Както е известно, тя напусна Белия дом, защото е била заварена да коментира лични подробности от семейния живот на първата двойка. Освен това, се хвалела, че е по-близка с Тръмп от собствените му деца. И той практически не можел без нея.

Както се видя — може.

Мадлин Вестерхолт също така заяви, че Доналд Тръмп имал по-добри отношения с нея, отколкото със семейството си. Тя твърди, че президента не се разбира добре и с голямата си дъщеря Иванка. А за Тифани заявявал, че „направо била дебела“ и се срамувал от нея. Затова не искал да се снима с малката си дъщеря.

По време на последната си среща с репортери, някои от които от „Ню Йорк Таймс“, асистентката на Тръмп коментирала и сина му Барън. Тя обсъждала хранителните навици на момчето, както и какво яде.

В отговор на всички тези коментари, Доналд Тръмп заяви, че никога не е обиждал дъщеря си. И обяви, че всичко казано от асистентката му е обидно и грубо. „Това са абсурдни неща. Обожавам дъщеря си. Не се срамувам от нея, а съм горд с постиженията й. Разбира се, че се виждам с Тифани. Ще се видим, когато се върна от Кемп Дейвид.“, допълни той.

Тръмп заяви, че е в перфектни отношения и с двете си дъщери, както и с цялото си семейство. А освен това допълни, че е много радостен от факта, че тя се образова толкова добре и е поела по пътя, който е избрала, пише още „Таймс“.

Доналд Тръмп отрече да се срамува от дъщеря си Тифани сн. Инстаграм

Доналд Тръмп отрече да се срамува от дъщеря си Тифани сн. flickr

Американският президент отхвърли обвиненията на асистентката си и дори призова за извинение от нейна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар