Майли Сайръс и Лиъм разведени до месец (Ето какво ще си поделят при раздялата)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс отстъпи за развода с Лиъм

Майли Сайръс отстъпи за развода с Лиъм Хемсуърт. Двамата в момента са срещнали адвокатите си и обсъждат разтрогването на брака. Очаква се до края на октомври двойката официално да се разведе. И то едва 10 месеца след сватбата.

преговорите между поп звездата и съпругът й вероятно ще приключат до Хелоуин. Хемсуърт подаде молба за развод миналата седмица, като потвърди намерението си да се раздели с жена си.

Интересното е, че актьорът е наел топ адвокатката Лора Васар, която развеждаше Брад и Анджелина.

Този път обаче всичко минало без драми. Преговорите приключили много бързо и много гладко. Твърдият предбрачен договор, който двамата подписали също помогнал нещата да се решат без особен проблем.

Интересното е, че двойката е подписала „много конкретно и специфично“ споразумение, преди да се оженят. И той не дава никаква възможност на двете страни да спорят по финансови въпроси.

И двамата запазват правото над собственостите си. Фактът, че нямат деца също опростява нещата.

Всички приходи, които са спечелили по време на брака се смятат за обща собственост в Калифорния, но двамата се споразумели и по този въпрос.

След като говорителят на Майли Сайръс оповести решението им с Лиъм да се разведат, певицата е неразделна с Катлийн Картър. Ексгаджето на Броуди Дженър е като залепена за изпълнителката. И докато някои подозират интимна връзка, други предполагат, че певицата просто разчита на подкрепа от приятелка, докато трае развода.

Майли бе спипана да си разменя интимности с Кейтлин първо в Италия, а после и зад кулисите на събитие, което се състоя наскоро. Двете си направиха и майтап с Броуди, като му изпратиха букет с плевели и троскоти. Нищо чудно и на Лиъм да устроят такава шега.

Майли Сайръс отстъпи за развода сн. flickr

Майли Сайръс отстъпи за развода сн. flickr

Въпреки очевидната им близост, певицата отрича двете да имат интимна връзка. И твърди, че са много добри приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар