Меган и Хари на среща с кралицата след Кейт и Уилям (Вижте защо отказаха да почиват с тях)

Гласувайте за статията

Меган и Хари на среща с кралицата след Кейт и Уилям

Меган и Хари категорично отказаха да гостуват с останалите от семейството на годишната ваканция на кралицата. Двойката ще остане при нейно величество няколко дни, но едва след като са сигурни, че Кейт и Уилям са си отишли.

Официалната причина е, че няма достатъчно място в двореца. И гостите биха се чувствали неудобно, както и твърде ангажирани от строгия церемониал и нуждите да се придържат към протокола.

Затова преценили, че е по-добре да ходят на групи.

Интересното е, че Сара Фъргюсън и принц Андрю отидоха първи, а след това Андрю остана в замъка, заедно с дъщерите си. Принцеса Ан, съпругът й, както и принц Едуард, графиня Софи с децата и внуците на двете семейства също бяха там. И то по време на гостуването на Кейт и Уилям. Очевидно за семейството е имало достатъчно място, за да събере останалите от семейството. Но за Меган и Хари не е имало възможност да се настанят с тях под един покрив.

Всъщност, принц Чарлз също не присъства на годишната среща на семейството. Той и съпругата му също ще посетят отделно кралицата по време на ваканцията й.

Въпреки това, съмненията, че заради обтегнатите отношения между Кейт и Уилям и Меган и Хари, двете двойки са решили да почиват по график, от двореца категорично отричат. И дори се очаква, че двамата братя днес ще посетят гроба на принцеса Даяна, за да изкажат почит пред нея. Меган планира да отведе там и сина си Арчи, като жест от своя страна.

Меган и Хари при кралицата след останалите сн. You Tube

Меган и Хари при кралицата след останалите сн. You Tube

Уилям и Кейт обаче не искат да травматизират по този начин децата си и преценили, че не е добра идея да ги водят на поклонението, докато не пораснат достатъчно. Въпреки това се очаква херцозите да се срещнат на мястото за поклонение. А след това Меган и Хари да заминат за Балморал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар