Щерката на Мая Манолова пострадала в меле с роми (Още разкрития)

Щерката на Мая Манолова пострадала в меле с роми (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Оказа се, че щерката на Мая Манолова крие богато банкетно минало

Щерката на Мая Манолова се оказа познайница на собствениците и управителите на нощни заведения в София и родния на семейството й Кюстендил, узна HotArena.

Към днешна дата наследницата на омбудсмана – Ралица е вече майка. От обкръжението й издават, че преди време водела бурен нощен живот. Тя била абонирана за най-актуалните нощни клубове.

Като несемейна, наследничката на омбудсманката вършеела по дискотеките. Често дори се оказвала в епицентъра на грозни пиянски свади, научи „Ретро“. През 2009 година щерката на Манолова пострада при масово меле, състояло се в кюстендилска чалготека, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Невижданият бой, за който все още се говори в Града на черешите, бил предизвикан от прочутата в района ромска фамилия Гольовци. Нейни представители се спречкали с друга купонясваща в същото заведение компания.

Ралица била замерена със стъклена чаша по главата по време на болката. Изведнъж тя усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения й слухов орган се стичала по пода на нощното заведение.

Веднага е откарана в болница, а възстановяването й продължило няколко месеца. Извършителят така и не бил заловен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар