Коя е мистериозната съпруга на Иван Юруков?

Гласувайте за статията

Половинката на Иван Юруков върти успешен бизнес

Актьорът Иван Юруков вече от 2 години е щастливо задомен, но продължава ревностно да крие своята съпруга от широката общественост – пише в. „Уикенд“. Всички се чудят защо го прави, след като е женен за истинска красавица, достойна да краси кориците на всички дамски списания. Тя е успешен архитект, но само до преди няколко години се е изявявала и като модел – отбелязва изданието.

„Жена ми е прекрасен човек. Не само аз, но и самата тя не иска да се пише за нея“ – това сподели преди време Иван Юруков за своята половинка София.
София е красива, умна, успешна, талантлива и същото време очевидно уважава желанието на съпруга си да не афишира публично връзката си с него. До днес тя се представя с бащиното си име, въпреки че според думите на актьора фамилията й официално е Юрукова.

Съпругата на актьора е завършила висшето си образование през 2003 г., което означава, че би трябвало да е на около 40 години. Осем от тях е посветила на развитието на свой бизнес. В професионалната си биография има реализирани куп архитектурни проекти. Самата тя е проектирала и жилището, в което живеят с половинката си.
Доскоро единствената известна публична снимка на двамата е от сватбата им.

Иван Юруков и София на сватбата си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар