Окончателно! Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов в Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Ще гледаме Любо Нейков вместо Слави Трифонов

Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов в Би Ти Ви от новия есенен сезон. От телевизията официално обявиха, че актьорското шоу „Комиците и приятели“, чиито продуцент и участник е Нейков, се завръща с нова доза забавление на 9 септември от 22:30 часа по Би Ти Ви.

От 9 септември, всеки понеделник, вторник и сряда, зрителите на Би Ти Ви отново ще могат да прекарват семейните вечери с авторски скечове, хитови песни, изящни хореографии, специални изпълнения, неповторими импровизации и провокации към публиката, пише в официалното съобщение на първата частна телевизия в България. През останалите дни от работната седмица в часа, в който се излъчваше „Шоуто на Слави“, ще се излъчват „Истински истории“. Продуценти на предаването са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Големият победител в надпреварата кой да заеме мястото на Слави Трифонов обаче е точно Любо Нейков, който ще има повече екранно време в часовия пояс на шоуто, защото има един ден повече. Ударът му е двоен, защото комикът бе един от най-близките до Слави. Любо обаче напусна Трифонов и създаде собствена продуцентска компания, пише hotnews.bg.

Припомняме, че през юли Дългия обяви, че след 19 години на малкия екран „Шоуто на Слави“ спира. В дълга реч той благодари на зрителите, че са го подкрепяли през всички тези години, както и на ръководството на Би Ти Ви, че му е дало шанс да излъчва предаването си. Слави обяви, че подготвя нови проекти, които ще станат ясни много скоро. Малко по-късно Трифонов разкри, че прави партия с името „Няма такава държава“. Говори се, че Трифонов си е купил и телевизия, така че скоро отново ще го видим на малкия екран.

Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов сн. Фейсбук

Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов сн. Фейсбук

А от Би Ти Ви по традиция ще обявят тържествено новата си програма за есента на голям купон в средата на септември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар