Войната на принцовете! Уилям и Хари в конфликт от тийнейджъри (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Принцовете са в сблъсък още от детските си години

Уилям и Хари имат неразбирателство, за което често се говори в медиите. Но докато някои обясняват, че братята са в конфликт заради Меган Маркъл, експерти от кралското семейство твърдят, че сблъсъка между тях е от детските им години.

По онова време когато двамата са били тийнейджъри Хари е трябвало да поема всяка вина защото Уилям в гласен за бъдещ крал. Кейти Никол, авторка на няколко книги за кралското семейство твърди как това предизвикало толкова лоша ситуация, че Хари не искал да разговаря с брат си.

Снимка: ekran.mk

Според друг експерт Саймън Уигър, който е направил документалния филм „Войната на принцовете” по-малкия внук на кралицата на няколко пъти е показван на първата страница в пресата заради любовта си към партитата и купоните.

Въпреки, че Уилям също е бил на едно от тези забавления за него нищо не бе написано. Журналистите използваха Хари за да разсеят общественото мнение и да не накърнят имиджа на следващия британски крал.

От тогава датира духовната раздяла между тях. По-малкия принц ненавиждал факта, че трябва да поема вината само защото Уилям ще наследи трона, предават от ekran.mk.

Снимка: ekran.mk

След време те пак се сближиха когато пораснаха. Но след появата на Меган Маркъл отношенията между двете семейства се влошиха. Според приятели на херцога на Съсекс той смятал, че брат му не направил достатъчно за да се сближи с американката и даже му го заявил.

До истински конфликт не се стигнало само защото се намесил баща им принц Чарлз, който посъветвал Уилям да поработи по въпроса по-усилено, пише Mirror.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар