Вдовицата Бояна Шарлопова надебеля от стрес! (още подробности)

Вдовицата Бояна Шарлопова надебеля от стрес! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бояна Шарлопова наддаде на килограми след загубата на съпруга си!

Красивата Бояна Шарлопова е натрупала няколко килограма след внезапната смърт на съпруга си Стефан Шарлопов. Това забелязват мнозина от познатите и служителите й.

Бояна Шарлопова

Бояна Шарлопова била напълняла, шушукат из светските среди на столицата. Но е все така красива

36-годишната вдовица на покойния бизнесмен е пуснала коремче, което дори породи съмнения за бременност, пише столичен вестник. Нейни близки обаче уверяват, че Бояна не само не чака бебе, но и не е имала мъж до себе си, откакто Шарлопов почина.

Вдовицата била изцяло отдадена на бизнеса и децата и нямала време да се погрижи за фигурата си. Приятелите й напомнят и че все пак Бояна е родила 4 деца и е нормално да изглежда по този начин.

Припомняме, че блондинката и Стефан Шарлопов бяха заедно дълги години, а любовта им бе за пример. Бояна го среща по време на работа, а той моментално се впечатлява от нея и я кани на вечеря.

В ресторанта преминава кошмарно, според притеснената тогава чаровница, но бизнесменът не се отказва и я кани пак. Съдбата си знае работата и не след дълго двамата признават чувствата си, а Стефан я прави своя съпруга.

Днес тя върти бизнеса му, заедно с първородната му щерка Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар