Ани Салич лъсна с нелеп тен (Подиграват ли се гримьорите с журналистката?)

Гласувайте за статията

Новинарката шашна с морковен тен, защо се гаврят с нея гримьорите

Преди месец Ани Салич остро изригна покрай писанията в медиите за огромните заплати и имотите, които притежава. Тогава тя се разяри, но не е ясно как ще постъпи сега когато лъсна с нова ситуация. Която е меко казано подигравателна.

Напоследък журналистката се появява в покъртителен вид когато чете новините в ефир. Лицето й е изглежда с нелеп тен, а това показва лошата работа на уж професионалните гримьори на медията.

Ани Салич
Снимка: Блиц

Когато показват новинарката редом с колегата й Ники Дойнов, на който тенът е нормален Салич изглежда като гротеска с морковения си цвят на кожата.

Ани Салич с латини тен
Снимка:’ Блиц

Зрителите на Нова тв недоумяват защо причиняват това на любимата им тв звезда. Надяват се в най-скоро време грешката да се поправи и специалистите по макияж да си взема поука от не добре свършената си работа.

Ани Салич е едно от емблематичните лица на новините и е любимката на зрителите в телевизионния ефир. Недопустимо е лицето й да изглежда като на латино хубавица.

А иначе самата Салич няма да се остави и скоро ще я видим как грее със свежа и подобрена визия, предават от show.blitz.bg,

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар