Какво се случва в „Откраднат живот“ 8

Гласувайте за статията
Калин и Александър се оказват кръвни братя в осмия сезон на сериала „Откраднат живот“

Осмият сезон на „Откраднат живот“ започва на 10-и септември по Нова тв, но вече изтече информация какви ще са основните интриги в него – пише в. „Уикенд“. Сюжетът съвсем ще заприлича на латиносапунка с толкова сложни връзки между героите, че накрая всички ще се окажат роднини.

Екипът съобщи, че в сезон 8 ще има завръщане към миналото и че в него ще участват главните герои от самото начало на проекта – разменените като бебета Александър Василев и Калин Генадиев (Александър Алексиев и Димо Алексиев). Досега феновете гледаха на тях като на братя, макар да нямаха роднински връзки помежду си. В новия сезон се очаква да стане ясно, че двамата наистина са братя.

В сериала ще се появи и мистериозно завещание, оставено от стария проф. Генадиев. Твърди се, че новото завещание е толкова важно, значимо и шокиращо, че ще промени съдбите на всички герои в сериала. По какъв начин ще стане това, поне засега не е ясно, а и може би не е измислено от сценаристите. Както е известно, те измислят историите около основната сюжетна линия в движение, буквално ден-два преди да бъдат снимани. Сценарият все още е в развитие – твърдят хора от екипа на продукцията.

„Кръвни връзки“ е заглавието на новия сезон

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар