Куйович наследява каналите на Фатик

Гласувайте за статията
Скандалният черногорец Будимир Куйович има висши покровители у нас

Будимир Куйович, който живее в България от много години, редовно напомня за себе си, но и редовно му запушват устата, за да не се изкуши и да каже нещо повече – пише в. „Уикенд“. Той излежава 16-годишна присъда за наркотрафик, но в началото на седмицата беше спипан на магистрала „Тракия“. Карал с фалшива книжка, издадена уж в Португалия и това може да стане повод да го затворят за още 8 години – отбелязва изданието.

Иначе Куйович от доста време обитава откритото общежитие в Казичене и сега, когато го спипват, е в отпуск. След като го залавят с документа менте, отново го връщат в Казичене. Предстои да видим още колко години ще остане зад решетките, макар и на по-свободен режим.

След разстрела на Фатик през 2003 година се говори, че именно Куйович наследява наркоканалите му. Черногорецът попада за първи път в медиите година по-рано – през 2002 г., когато в пернишките село Дивотино и Люлин е разбита лаборатория за производството на амфетамини. По време на съдебния процес Куйович сключва сделка с прокуратурата и от обвиняем се превръща в свидетел. В подземния свят се говори открито, че той е бил най-големия бос в бранша. Сочат го директно за наследник на всемогъщия Фатик.

Куйович пак в издънка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар