Убийците от Негован разкрити по телефоните (Вижте как сгащиха касапите) Преглеждания: 5621

0
Оценете този post

Мобилни телефони издали Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, заковали ги и по бидоните

Касапите от Негован били засечени по мобилните клетки, че са се намирали край язовира, където са открити разчленените трупове на треньора по борба и жена му.

По това време се оказва, че в района са били още стотици хора за периода, за който се предполага, че са изхвърлени останките на Йордан Атанасов и Марияна. Разследващите проверили всички и станало ясно, че с най-рискови профили са именно двамата майстори.

Герги Нанчев преди да извърши убийството
Снимка: .24chasa.bg

Единият е осъждан за притежание на незаконно оръжие, другият също е криминално проявен, но неосъждан.

Пламен Шляпашки е вдясно
Снимка: 24chasa.bg

Така криминалистите започват да ги следят и подозират, че те са убийците още преди да е ясно кои са жертвите. Послушват телефоните на Пламен Шляпашки и Георги Нанчев и проследяват контактите им.

След направена експертиза на бидоните, в които са намерени останките на жертвите разследващите намират магазина, от който са закупени. Касапите били заснети от охранителните камери на обекта.

В последствие когато става ясно, че труповете са на семейство Атанасови криминалистите разбират, че Георги често е говорел с бившия треньор по борба. Фактът, че са били край язовира в Негован и снимките с бидоните ги заковават.

После се разбира, че жертвата се е познавала отдавна с единия от строителните работници и често са наемани да правят ремонт в жилището.

Извергите са си признали всичко като в началото си прехвърляли вината един на друг когато били разпитвани в различни стаи, предават от 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.