Мелания Тръмп на тайна среща с Ким Чен Ун? (Президентът на САЩ с колосален гаф)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп на тайна среща с Ким Чен Ун, или президентът на САЩ се обърка

Американския президент Доналд Тръмп направи пореден гаф. Лидерът на САЩ за пореден път се издъни с твърдение, че съпругата му Мелания Тръмп е била на тайна среща с Ким Чен Ун. И също като него смята, че „той е много хубав човек“.

В свое изявление Тръмп неволно се изпусна, че първата дама познава Ким Чен Ун също като него.

„Първата дама се запозна с Ким Чен Ун и мисля, че е съгласна с мен, че той е човек, който управлява държава с огромен потенциал“, заяви Тръмп на конференция в края на срещата на върха. По същото време съпругата му Мелания го гледаше от публиката, но не реагира на думите му, съобщава агенция „Ройтерс“.

По-късно се наложи обаче от Белия дом да внесат някои уточнения. Като например да обяснят, че Мелания Тръмп не е таен политически агент и не ходи на тайни срещи с противоречиви държавни лидери.

Говорителката на Белия дом Стефани Гришам обясни, че Мелания никога не се е срещала с Ким Чен Ун. Тя поправи президента, като заяви, че той се допитва до съпругата си за редица неща. Включително и за Ким.

„Въпреки че първата дама не се познава с Ким Чен Ун, президентът се чувства все едно се е запознала с него“, заяви Гришам.

И подчерта, че Мелания никога не е ходила на тайни срещи в Северна Корея. И никога не имала връзки с президента на страната.

Както е известно, Мелания не е придружавала президента на трите му срещи с Ким. Нито в Сингапур миналата година, нито в Ханой през тази, нито в демилитаризираната зона между двете Кореи.

Президентът на САЩ пак закопа Мелания Тръмп сн. Инстаграм

Президентът на САЩ пак закопа Мелания Тръмп сн. Инстаграм

В изявлението на Белия дом се посочва, че Мелания никога не е имала тайни срещи с лидера. Нито се предвиждат такива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар