Пореден удар под кръста на Софи Маринова (Вижте тук)

Пореден удар под кръста на Софи Маринова (Вижте тук)
4.5 (90%) 4 votes

Мошеници се представят за Софи Маринова

Пореден удар под кръста на Софи Маринова. На ромската перла хич не й върви. Певицата получи пореден удар под кръста от недоброжелатели. Мистериозен профил в социалната мрежа Инстаграм се опитва да омайва потенциални клиенти на Софка. Това разкри самата тя в социалните мрежи, като дори пусна странните тарифи, които лъжецът е обявил, пише „България днес“.

500 лева на час, толкова твърди измамникът, че струва едночасово изпълнение на Софи Маринова по време на сватба. При запитването от „клиент“ шарлатанинът дори склонява да смъкне на 390 лева. Предложението е отклонено от фалшивата Софка, защото в деня на сватбата е на рожден ден.

Феновете на Маринова забелязват изключително арогантно поведение, което демонстрира в мрежата мистериозната личност, и веднага сигнализират на етрополската дива.

„Поздрави от Щатите и от Америка, не може без кючеци и много ва обичам“, това пише в профила, зад който не е ясно кой стои.

Софи Маринова, покрай чието име напоследък се завъртат основно скандали, алармира за фалшификата. Тя помоли почитателите си да не се доверяват с никакъв случай на различни от официалния й профил.

Самозванецът вилнее в мрежата още от януари миналата година. Страницата бълва лични снимки на певицата и съобщава за нейни предстоящи или изминали участия. Зад нея най-вероятно стои обладан от чара и гласа на Софи почитател, който стига до крайности, като краде не само снимките й, но и самоличността й.

Новините около Софи Маринова не стихват в последно време. През последните месеци Софка вдигна пищна сватба със своя любим Тодор Давидов – Гринго. След това двамата се разделиха, а тя го обвини в психически и физически тормоз. Изненадващо за много хора обаче Маринова не издържа дълго без своя любим и отново си го прибра.

Мошеници се представят за Софи Маринова сн. Инстаграм

Мошеници се представят за Софи Маринова сн. Инстаграм

Гринго и певицата живеят на семейни начала след развода. Те дори работят за бебе, призна айтозлията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар