Кейт и Уилям окончателно отписаха Меган и Хари (Херцозите на Кеймбридж не искат да имат нищо общо с тях)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям се разделиха официално от Меган Маркъл и Хари

Кейт и Уилям окончателно отписаха Меган Маркъл и Хари. След напускането на херцогът и херцогинята на Съсекс на двореца Кенсингтън дойде и още една раздяла – тази на благотворителната дейност, която те извършваха заедно с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Едва няколко месеца след създаването си, кралската фондация претърпя промяна, която вече е и официализирана. Кейт и Уилям останаха официалните лица зад „Royal Foundation“. От своя страна Меган Маркъл и Хари решиха да подкрепят свои собствени благотворителни инициативи, заставайки зад тях с имената си.

От документи от кралския двор става ясно, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са предприели действия за премахване на имената на Меган Маркъл и Хари от наименованието на благотворителната организация. Това е логична, но и някак символична стъпка за тяхната окончателна раздяла, пише „Дейли Мейл“.

Въпреки че всяко от двете кралски семейства се захвана със свои собствени дела и реши да спасява света по свой начин, те си дадоха обещанието да продължат да се подкрепят винаги, когато е необходимо, предават от lifestyle.bg.

Общата фондация на двете кралски семейства просъществува едва около 15 месеца. След това те решиха да се разделят и да създадат свои собствени организации, с които да популяризират и подпомагат каузи, които смятат за важни. Явно и в това отношение са се получи разминавания между вижданията на херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс.

Инициатори за раздялата на Кейт и Уилям и Меган и Хари били херцозите на Кеймбридж. Това съобщиха източници от кралския двор преди няколко месеца. Информацията се потвърждава и от предприетите от Кейт и Уилям мерки за премахването на имената херцозите на Съсекс от фондацията им.

Кейт и Уилям окончателно отписаха Меган Маркъл и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт и Уилям окончателно отписаха Меган Маркъл и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Така двете кралски семейства ще могат да се съсредоточат върху различни благотворителни каузи, които са важни за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар