Даяна след раздялата с Чарлз: Не ми пука! (Вижте как принцесата му отмъщава)

Гласувайте за статията

Даяна се появява с „роклята на отмъщението“

Лейди Даяна безспорно ще продължи да бъде „принцесата на народа“, но и също една от най-влиятелните дами в края на XX век. Тя е обичана от милиони хора по света до днес, ще бъде запомнена не само със своята външна красота, но и с добро сърце. Животът й външно изглежда като приказка, но отвътре нещата изглеждат по съвсем друг начин.

В началото на 90-те години бракът между Даяна и Чарлз започва да се разпада, нещо, което първоначално е отричано, а след това превърнато в сензация от световните медии. Принцът и принцесата на Уелс се разделят на 9 декември 1992 година.

Раздялата е вече факт, а медиите по света следят всяка стъпка на Даяна и Чарлз.

На 29 юни 1994 година Даяна присъства на събитие, организирано от „Венити феър“. Тя е облечена в къса, прилепнала по тялото черна рокля, с дълбоко деколте и паднали рамене. Роклята се превръща в сензация. Принцесата шокира много хора.

С тази рокля Даяна негласно заявява: „Не ми пука“, пишат от „Huffington post“.

В същия ден на екран излиза документалния филм с принц Чарлз по националната телевизия. В него той споделя за живота и връзката си с Даяна. Целта на документалния филм – да възстанови добрия имидж на принца след раздялата.

Очакванията не се реализират. Водещият пита дали Чарлз е бил „верен и честен“ с Даяна по време на брака им. Принцът отговаря: „Да, абсолютно“, но докато не е станал (бел. ред визирайки брака) „безвъзвратно разбит, двамата опитахме“, допълва още Чарлз.

Не е ясно дали Даяна е вложила специално значение на черната рокля от същия ден през 1994 година.Но едно е сигурно – тя се превърна в един от най-емблематичните модни моменти на покойната принцеса. Дрехата става известна като „роклята на отмъщението“.

Модният специалист Алекс Лонгмор казва, че хората са видели за първи път „новата принцеса“. С черната рокля тя излъчва увереност и независимост, далеч от кралския протокол, разказва още Алекс.

Промяна

Кралският биограф Андрю Мортън казва, че Даяна е трябвало да се появи с друга рокля на събитието, тоалет на „Валентино“. В последния момент тя променя решението си, защото от бранда са се похвалили, че принцесата ще бъде с техен тоалет.

Според дизайнерката, дръзката черна рокля била готова за Даяна доста по-рано, но тя не искала да я облича, защото не се чувствала комфортно.

Принцеса Даяна се появява с къса черна рокля напук на кралското семейство сн. Уикипедия

Принцеса Даяна се появява с къса черна рокля напук на кралското семейство сн. Уикипедия

Даяна и Чарлз се развеждат официално през 1996 година, предават от vesti.bg.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

The straight up savage revenge look #FyouCC

Публикация, споделена от Princess Di (@ladydirevengelooks) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар