Отново сама: Богат турчин изгони Нора Недкова като мръсно коте! (виж тук)

Отново сама: Богат турчин изгони Нора Недкова като мръсно коте! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Богатият турчин би шута на Нора Недкова!

Няколко месеца Нора Недкова имаше любовник от турски произход, но връзката им вече е приключила. Заможният господин бил официално обвързан, но зад гърба на съпругата си въртял няколко красавици наведнъж.

Нора Недкова

Нора Недкова отново е без мъж до себе си

Родната плеймейтка бързо му омръзнала и накрая й бил шута, като секнал и финансовите постъпления към нея, пише вестник „Уикенд“.

Блондинката успешно смучеше парите на доскорошния си благодетел, но щастието й не продължи дълго. Той бил женен за друга, но това не му пречело редовно да мачка чаршафите с еротичния модел.

Нора прекарваше доста време в Истанбул, за да се вижда с любовника си, но след като я зарязал, пътуванията й до турския мегаполис секнаха.

Приятелки на Недкова издават, че тя била много разстроена от раздялата. Докато излизала с богаташа, блондинката не вадела и лев от собствения си джоб, а за почивките й по луксозни курорти плащал любовникът.

Той бил достатъчно щедър, да задоволява капризите й, но само докато поддържала интереса му. Щом му омръзнала, веднага я натирил, а Нора вече се оглеждала за нов спонсор.

Най-обидно било, че варненката била изхвърлена позорно – направо като парцал. След шумен скандал заради фасоните й, турчинът я изхвърлил посред нощ от хотелската си стая.

И дори я накарал да свали от ръката си часовник „Шанел” за 10 бона, който лично й бил купил месец по-рано. Говори се, причината да загуби контрол бил, че хванал палавата Нора Недкова да си пише sms-и с негов приятел.

На Нора не й върви с мъжете и точно когато била най-отчаяна, плеймейтката срещнала последния любовник. Завързали контакт покрай общи приятели и в началото поддържали връзка от разстояние.

Той няколко пъти пътувал да София, за да я види, а после тя му гостувала в Турция, но и тази връзка вече е в историята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар