Емануела направи скандални разкрития!

На пореден абсурд стана свидетел певицата Емануела, отново свързан с бившия й и общото им дете Мити. Оказва се, че Митко Динев е все същият безотговорен баща. [caption id="attachment_601827" align="aligncenter" width="300"]Емануела Емануела разтърси мрежата[/caption] Не стига, че на първа съдебна инстанция отмъкна родителските права по откровено мошенически начин, но сега, когато момченцето е при него, го отглежда не той, а някаква непозната жена от типа „за 100 лв. на час".

Емануела публикува видеоклип, качен от някоя си Виктория Крумова, в който малкият Мити си играе в голяма лодка на сушата. Въпросната брюнетка, заснела клипчето, най-вероятно е поредната кратка авантюра на Митко Динев. Но пък е побързала да се вземе на сериозно и да се прави на мащеха на сина му.

„Ето я поредната жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си баща! На всеки три-четири месеца е различна! И съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!!“, изригна разгневената майка във Фейсбук. Явно на Митко Динев сериозно му е доскучало да се прави на баща, защото според наши източници от Свети Влас и Несебър, той е денонощно по кръчми. И то когато синът му е при него. Динев е прехвърлил грижите за Мити на майка си. За да си освободи време за ресторанти и курви. Все занимания много по - интересни за него, отколкото отглеждането на дете. Всеки, който видя поста на Емануела и е запознат с предисторията, не остана безучастен. И застана на нейна страна, опитвайки се да я окуражи да се бори за връщането на родителските си права. Напомняме ви, че към края на миналия месец попечителството над Мити бе присъдено на неговия баща, с безумното обяснение, че… майка му често работела нощно време и ползвала услугите на бавачка, докато отсъства. Решението на съдия Елена Динева озадачи всеки един, който научи за него. И понеже е абсурдно, най-вероятно е продиктувано от сума пари, които е получила, за да го произнесе. Преди време Емануела бе споделила в интервю, че когато Мити е посещавал Митко Динев, милионерският наследник го е оставял в други ръце да се грижат за него. Тъй като таткото имал други занимания. Предимно свързани с това да обикаля заведенията, вместо да се радва на детето си. Години по-късно очевидно няма никаква промяна и бащинският инстинкт все още не е заговорил у Динев. Даже положението става още по-зле, пише hotarena.net.