Палавница! Дъщерята на Юлиян Вергов пострада в инцидент (Вижте как му изкара акъла)

Гласувайте за статията

Щерката на Юлиян Вергов голяма лудетина, за n-ти път пострада при нелеп инцидент

Алина на Юлиян Вергов му изкара акъла. Актьорът прекрати преждевременно лятната си ваканция. Девойката, която е 17-годишна е паднала със скейт борд и се е начупила.

Снимка: ХотАрена

Момичето, което се е метнало на известния си татко е луда глава като него. Осен, че е ръката й е счупена е пострадал и единия й крак. Травмите били много сериозни и веднага била потърсена лекарска помощ. Стегнали ръката със  шина, която ще стои доста време докато костите зараснат правилно, пише „Ретро“.

След като се установи, че всичко е наред ще махнат шината и ще пратят Алина на физиотерапия.

Порасналата щерка на актьора по цял ден обикаляла докторските кабинети. Направили и рентген, скенер и всякакви прегледи, които са необходими. Плътно до дъщеря си била майка й. Вергов не можел да гледа кръв и лекарски  сцени в действителност.

За 17-те си години живот Алина може да се похвали, че е чупила едната си ръка 5 пъти, а другата 3, както и левия крак 2 пъти, предават от hotarena.net.

Говори се, че доцент Банков от „Откраднат живот” се е върнал при семейството си от тази година. С жена си Ирина Ялъмова, след поредица от раздели отново заживели под един покрив. Серия от безсмислени авантюри тласнали актьора към бившата му жена и майка на детето му. Те са заедно от 20 години, но до този момент не са и помисляли за брак.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар