Дъщерята на Иван Ласкин си хвана гадже (Вижте колко е влюбена)

Гласувайте за статията

Люба на Иван Ласкин на крилете на любовта, студентката показа гаджето си

По-голямата дъщеря на Иван Ласкин се носи на крилете на любовта. Люба, която е студентка по медицина е от първия брак на актьора с актрисата Мирослава Гоговска.

Девойката, която преживя голяма трагедия когато баща й почина днес се е отърсила от мъката и е открила любовта. Тя за първи показа кой е успял да плени моминското й сърце. Оказва се, че младежът се казва Стефан и Люба за първи път го показа в социалната мрежа.

Снимка: ХотАрена

Влюбените са неразделни като в края на лятото са се отдали на пътувания из родината. Младата двойка обикаля България  и се запознава с нейните красиви забележителности. Говори се, че връзката на Люба Ласкин и любимия й не е скорошна. Оказва се, че нейните приятели добре познават гаджето й, пише „Ретро“.

По снимките, които наследничката на Васко да Гама от село Рупча публикува в мрежата валят поздравления. Не са малко и тия, които ги подканват да вдигнат сватба. Годежен пръстен обаче на ръката на студентката липсва.

За Люба венчилото и сватбата в момента не са приоритет. Заради избраната си професия да стане лекар трябва сериозно залягане над учебниците и много практика. Обучението по медицина е едно от най-сериозните и трудните, което изисква много време и доста труд. Така, че поне за сега щерката на актьора не планира да минава пред олтара, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар