Диляна Попова и Асен Блатечки на романтична почивка

Гласувайте за статията

Няколко незабравими си подариха Диляна Попова и Асен Блатечки

Диляна Попова и Асен Блатечки най-после намериха време за себе си, научи HotArena. След като цялото лято работиха на пълни обороти, влюбените най-после се усамотиха.

Те решиха да се откъснат от шумотевицата в големия град и да се насладят на любовен романс край морето. Влюбените са сами. Наследникът им Борил не е с тях. Той е поверен на грижите на бабите си, докато родителите му се забавляват край морето.

Диляна Попова и нейният любим Асен Блатечки прекараха няколко незабравими дни в къмпинг „Градина“.

Това кътче е сред любимите на моделката, която всяка година прекарва по месец  там, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Почиващи в района често са засичани на едно от плажните барчета, където се крият от непоносимата жега.

Преди почивката си на „Градина“ влюбените отмаряха в Испания. Там бяха заедно със сина си Борил. Дружки на Диляна Попова й пожелаха в мрежата да се върне не с магнити, а с подарък бебе.

Самата тя не крие, че отдавна мечтае за сестричка на Борил. Вероятно моментът за това е настъпил. Диляна Попова не спира да се хвали, че този път връзката й с Асен Блатечки е по-хармонична. Актьорът я заряза бременна, но след раздяла, която продължи няколко години, двамата отново се събраха.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар