Гена Трайкова пийва вино по време на работа (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Журналистката фирка вино по обяд

Гена Трайкова бе спипана по време на обедната си почивка да пие вино. Журналистката бе забелязана да притичва към ресторант, намиращ се в близост до сградата на бТВ.

Гена седна във въпросното заведение и набързо прегледа листа с вината. Началничката на новините, която бе в компанията на приятелка си поръча за обяд само диня. Впоследствие и непознат мъж се настани до нея.

Снимка: Ретро

Журналистката обаче бе доста разсеяна и почти не обърна внимание на хората с нея. Тя гледаше някъде настрани и на често надигаше чашата с вино. Явно, че бившата изгора на Венелин Петков нямаше никакви угризения, че употребява алкохол преди края на работния ден и то без мезе.

Снимка: Ретро

Скоро журналистката бе критикувана, че се е окръглила доста и се е занемарила. Мненията на зрителите стигнали до ушите на Трайкова и тя веднага с взела в ръце. Минала на спартански хранителен режим. Лятото било най-благоприятното време за диети и журналистката наблегнала само на плодовете, но от лекия алкохол, който също в калоричен не се отказала.

Макар преди години Гена да се славеше като една от най-суетните дами на медията откакто не се показва в ефир

Снимка: Ретро

често я забелязват да ходи без грим и прическа на работа. Но пък към модата афинитетът й е непреходен. Наближаващата четиридесетте години шефка на новините се носи само с младежки дрехи, маркови чанти, както и с актуалната за тазгодишното лято, наподобяваща мрежа за зеленчук от времето на соца, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар