Вижте убийците от Негован, живели нормален живот и имали семейства (Снимки)

0

Пламен Шляпашки и Георги Нанчев се блазнели от лукса, но привидно водели нормален живот

Убийците от Негован, които си признаха за престъплението на пръв поглед живеели като нормални хора. От снимките, които са публикували в социалната мрежа обаче се вижда, че се блазнели по лукса.

Снимка: ПИК

Пламен Шляпашки и Георги Ненчев правели ремонти в баровски къщи и не пропускали да им се порадват. И двамата имали семейства и са бащи на малки деца. По нищо от досегашния им живот не личало, че могат хладнокръвно да убият двама души. А още по-хладнокръвно да ги разчленят и захвърлят останките от телата на възрастните мъж и жена.

След като извършили ужасните убийства престъпниците продължили да си живеят така, сякаш нищо лошо не се е случило – хранели се, прегръщали жените и децата си и се смеели.

Снимка: ПИК

Да припомним, че вчера на убийците сложиха белезници по обяд в село край столицата. Зам. главния прокурор Иван Гешев и министър Марин Маринов дадоха извънреден брифинг, на който говориха как са стигнали до извършителите на престъплението и до разкриването на самоличността им.

Пламен Шляпашки и Геори Нанчев направили пълни самопризнания, а единият от тях е признал, че той е застреля треньора по борба и съпругата му и всъщност е физическият извършител, предават от ПИК.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.