И Анджелина Джоли срещу Тръмп в битката за Белия дом през 2020-та (Още за кампанията й) Преглеждания: 2639

Анджелина Джоли влиза в политиката сн. Интернет
0
5/5 - (1 vote)

Анджелина Джоли срещу Тръмп в битката за Белия дом

Анджелина Джоли се изправя срещу Тръмп в битката за Белия дом. Актрисата винаги е твърдяла, че тази врата остава „отворена“ за нея и явно е решила сериозно да се заеме с тази задача.

Анджи обаче не е част нито от демократите, нито от републиканците. По тази причина ще й е по-трудно да събере политическа подкрепа.

Актрисата обаче изглежда е решила и този въпрос, създавайки собствен You Tube канал, където публикува видеа и интервюта свързани с хуманитарната й дейност.

Амбициите на Анджелина за политиката не са от вчера. И е много възможно тя да се превърне в първата жена — президент на САЩ. Комисарят по въпросите за бежанците към ООН и хуманитарен отговорник със сигурност няма да има особени затруднения в политиката.

За Анджелина не е новост да говори пред световните лидери и да се оправя с политически кризи. И неведнъж е успявала да се справи с някои проблеми успешно.

„Често ме питате къде се виждам след 20 години и аз само сладко се усмихвах досега. Истината е, че не знам. Винаги съм вярвала, че ще съм там, където съм най-необходима. Не знам дали съм компетентна, за да вляза в политиката, но като си помисля, че няма какво да крия, смятам, че съм отворена за тази възможност. Мога много повече от това да провеждам големи чистки“, заяви по този повод Анджелина в интервю за Би Би Си.

Джоли не е единствената публична личност, която планира да влезе в предизборна надпревара за президент на САЩ. Също така от доста време се коментира, че срещу Доналд Тръмп ще се изправи и самата Опра Уинфри.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли влиза в политиката сн. Интернет

Семейство Обама също не са съвсем извън политическия живот, въпреки че Мишел не е ентусиазирана от идеята. Хилари Клинтън също може да си опита късмета отново и този път да победи Тръмп не само с гласовете на избирателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.