Антония Петрова е изключително горда майка (Вижте как 7-месечният Благовест я зарадва)

Антония Петрова е изключително горда майка (Вижте как 7-месечният Благовест я зарадва)
5 (100%) 1 vote

Благовест успя да зарадва майка си Антония Петрова с ново постижение

Антония Петрова стана майка за първи път тази година точно на имения си ден – 17 януари. И ето, че малкото й момче Благовест вече е на 7 месеца и не спира да радва майка си. Антония пък обича да споделя успехите на сина си със своите фенове в официалните си профили в социалните мрежи, макар и понякога това да й носи негативни коментари.

Малкият Благовест вече не просто пълзи, а дори се изправя сам и то с лекота. Само преди няколко седмици Антония сподели, че малчуганът „стои прав, ходи, подпирайки се за мебелите, балансира, изправя се напълно сам и лази със скоростта на светлината“. Тогава феновете посъветваха щастливата майка да не бърза, защото за всичко си има време, а Благовест е още малък.

Оказва се обаче, че синът на Антония и Ивайло Батинков е доста будно дете и бързо напредва. А както споделя г-жа Батинкова в последния си пост в социалната мрежа Инстаграм Благовест е и доста активно дете. „Вече се качваме сами по стълби и се изправяме постоянно с лекота! И това е от сутрин до вечер, нон стоп! Само на 7 месеца! Най-активното будно момче си имаме! Перпетуум мобиле – The Best Batinkov!“, не спира да хвали сина си Антония. Тя сподели и видео как Благовест се качва по стълби, за да стигне до нея.

Ферари

А когато не лази напред-назад, малкият Благовест се вози в първото си Ферари (столчето му за кола). Това сподели също Антония в профилите си в мрежата. „Първото Ferrari на Best Batinkov! С пожелание цял живот да има още много спортни, червени кабриолети!“, написа миската към кадрите.

Синът на Антония Петрова вече се качва сам по стълбите сн. Инстграм

Синът на Антония Петрова вече се качва сам по стълбите сн. Инстграм

От снимките се вижда, че Благовест се радва на новата си придобивка и е винаги готов да посети заедно с мама и тате следващото екзотично място, на което ще го заведат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар