Крисия е напът да…

Гласувайте за статията

Вероятно в скоро време ще си стиснат ръцете

Ангелогласната Крисия Тодорова от Разград, която стана известна покрай участието си в „Шоуто на Слави“, е на път да се присъедини към екипа на Митко Пайнера.

Мълвата носи, че Крисия и родителите й вече са се срещали с чалга гуруто Митко Пайнера. След първата им среща засега семейството на малката певица отказва да я пусне в дълбоките фолк води. Има обаче шанс до края на годината Крисия да подпише договор и да се присъедини към чалга армията, която шества по родните дискотеки и кръчми.

Крисия

Вероятно в скоро време ще си стиснат ръцете

От няколко месеца Пайнера води активна политика на привличането на даровити млади изпълнители. Така в компанията му се озоваха победителят от „Гласът на България“ Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова.

Младежите вече са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с далеч по-опитни изпълнители – Анелия и Джордан.
Талантливата разградчанка също ще има възможността да направи дует с популярен изпълнител, макар че нейните интереси са в различни музикални стилове. В Националното музикално училище „Любомир Пипков“ тя изучава джаз и поп пеене и иска да се развива точно в тази насока.

Но все пак изкушението е голямо. Хора, близки до „Пайнер“, разкриват, че продуцентът няма лесно да се откаже от възможността да привлече Крисия. В този ред на мисли едва ли ще е изненада, ако двете страни си стиснат ръцете и обявяват, че започват да работят съвместно, пише bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар