Ексклузивно само в Разкрития! Труповете край Негован са ясни! (Шокиращи разкрития за сградата, в която са живели жертвите – Славена Вътова, Ирена Милянкова и др. са били там)

Гласувайте за статията

Двата трупа, намерени край Негован, чиито тела бяха разчленени в бидони в язовир, са на мъж и жена, живели в кв. „Иван Вазов“, бул. „Витоша“ № 182. Сградата, в която са живели обаче, има любопитна биография.

Сигурни наши източници твърдят, че там живее известният охранител на един от най-видните бизнесмени в страната към настоящия момент, собственик на най-големия български футболен отбор – Вальо Бореца.

Оказва се, че в същата тази сграда апартамент има и Росен Чолов – криминално проявеният бивш съпруг на Ирена Милянкова. Самата актриса е живяла там повече от 10 години.

Най-интересното обаче е, че в същата въпросна сграда са се подвизавали Славена Вътова и Росица Иванова. Те са използвали специален апартамент, в който са раздавали секс услуги на платежоспособни господа.

В сградата има и апартамент, в който известни наркодилъри продават наркотици. Ще продължаваме да следим случая. Оставяме ви с ексклузивни кадри от въпросната сграда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар