Сътресение в кралския двор на Великобритания

Гласувайте за статията

Изглежда там тепърва ще се водят тежки битки

Тежко сътресение разтърси из основи кралския двор на Великобритания.

В основата на тежкото сътресение в британския двор стоят херцогът и херцогинята на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Двойката заличиха имената на принц Хари и Меган Маркъл от кралската си благотворителна фондация. Тя се казваше „Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge & Sussex“ („Кралска фондация на херцогинята и херцога на Кеймбридж и Съсекс).

кралския двор

Изглежда там тепърва ще се водят тежки битки

Към днешна дата обаче фондацията носи името „Royal Foundation Of The Duke And Duchess of Cambridge“ („Кралска фондация на херцогинята и херцога на Кеймбридж“).

Това издаде „Companies House“, след публикуването на документите, които доказват това действие. Както знаем, принц Хари и Меган Маркъл не пожелаха да живеят в двореца Кенсингтън, където са Кейт Мидълтън и принц Уилям. Вместо това, те създадоха нов свой дом във Фрогмор котидж, Уиндзор.

Но това не е всичко. Херцогинята и херцогът на Съсекс създадоха своя благотворителна фондация – „Sussex Royal foundation“. Някои смятат, че премахването на имената на Меган и Хари е най-логичното действие, след наличието на новата фондация на името на семейство Съсекс.

Други обаче твърдят, че по този начин Уилям и Кейт окончателно се отделят от Меган и Хари. Отдавна се говори, че има неразбирателство по-скоро между Меган и Кейт, отколкото между Хари и Уилям. Независимо дали това е така или не, силно впечатление прави, че Хари и Меган се опитват да бъдат напълно отделна, автономна единица в британското кралско семейство.

Те са се изолирали максимално от останалите членове на фамилията. Приближени до кралския двор твърдят, че принц Уилям е притеснен от поведението на брат си и съпругата му Меган. По-големият брат смята, че по един или друг начин тази изолация руши единството на кралската фамилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар