Явор Бахаров се забърка в нови проблеми

Гласувайте за статията

Очевидно актьорът не е сменил обкръжението си

От близкото обкръжение на Явор Бахаров издават, че отново е бил под прицела на униформените.

Преди броени дни актьорът и компанията му били проверени от група полицаи за притежание на наркотици. Компанията на брата на Захари Бахаров се забавлявала в малките часове на нощта насред общински парк.

Явор Бахаров

Очевидно актьорът не е сменил обкръжението си

Седянката им била прекъсната от двама служители на реда. Те проверили щателно багажите, чантите и раниците им, за да се уверят, че младежите не носят дрога със себе си.

Тайно от полицаите Явор Бахаров, който е редовен клиент на Темида, дори заснел на видеоклип тараша на багажите им. Същевременно приятелите му продължили да се смеят на висок глас, несмутени от полицейската намеса.

Неотдавна звездата от „Стъклен дом“ призна, че е потърсил помощ при психолог под натиска на своя по-голям брат Захари Бахаров. Целта на потърсената помощ е да се пребори с агресията си и влечението си към пороците. По всичко личи обаче, че Явор Бахаров не е сменил обкръжението си и продължава да движи в съмнителни среди.

Дори семейният живот не е повлиял на буйния му нрав. Припомняме, че преди броени дни с приятелката му Рая Пеева пуснаха снимки. На тях двамата са облечени с бели одежди и показват брачни халки на ръцете си на фона на синьото море, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар