Още една знакова певица би шута на Митко Пайнера

Гласувайте за статията

Напоследък това се превръща в тенденция

Напоследък като че ли се превърна в тенденция Митко Пайнера да получава шутове от знаковите си певици.

Едни от най-големите звезди напускат Митко Пайнера и се ориентират към създаването на свои фирми за продуциране.

Митко Пайнера

Напоследък това се превръща в тенденция

След като преди няколко години крак поведоха Камелия и Андреа, сега колегите им тръгнаха по техния път. Неотдавна Константин се отцепи от „Пайнер“ и създаде своя компания. Колежката му Бони също има своя фирма за продуциране. Есил Дюран преди дни обяви също, че е самопродуциращ се изпълнител. Тези дни стана ясно и за още едно от знаковите имена на „Пайнер“.

В разгара на лятото Нелина пусна нов сингъл, а изненадата за почитателите й е, че проектът е продуциран от нейната фирма – „Нелина 13“. Видеото бе качено в канала на певицата в, където се радва на много положителни коментари.

В отговор на въпрос на свой фен за излъчването на новите й клипове в ефир, изпълнителката отговаря: „DSTV е каналът“. И въпреки че не конкретизира дали се е разделила с досегашните продуценти от „Пайнер“, каквито догадки се правят, все пак намекът е доста красноречив.

Междувременно стана ясно, че гласовитата певица вече е заснела и други нови песни. Тя сподели пред последователите си в социалната мрежа снимки зад кадър и благодари за подкрепата на всички, които са й помогнали за реализацията на видеоклиповете, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар