Аня Пенчева изненада всички

Гласувайте за статията

Новият сезон на култовия сериал се очертава като изключително силен

Аня Пенчева изненада всички, разкривайки пикантна новина.

Оказва се, че имено иконата на Народния театър, ще е голямата звезда в новия сезон на най-успешния български сериал „Откраднат живот“.

Аня Пенчева

Новият сезон на култовия сериал се очертава като изключително силен

Каква точно е ролята, която е получила Аня Пенчева, засега се пази в тайна. Привличането ѝ в екипа обаче е поредният удар в любимата на публиката поредица. Със сигурност появата на голямата актриса ще предизвика вълнение сред зрителите, тъй като това е завръщането ѝ на малкия екран, където за последно я гледахме в сериала „Хотел „България“.

„Откраднат живот“ е любимият сериал на майка ми, Бог да я прости, и на сестра ми. Мама обичаше да казва: „Еее, днес пак гледах твоя приятел от „Крадецът на праскови“ Юлиан Вергов“. Кака пък все като ме види, ме уверява, че няма по-хубав български сериал“, споделя Аня Пенчева.

Късметът на талантливия продуцент Евтим Милошев и изключителния му екип е, че ме хващат в момент, в който ми се снима. Колкото и невероятно да звучи, през последните години отказах главни роли в няколко от най-рекламираните български сериали.

А и както може би сте забелязали, напоследък в живота си редувам епизоди на активна работа и активна почивка. И ако това, че приех предложението на Евтим, изненада много хора в нашия бранш, то истински изненадваща е историята на това предложение, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар