Ограбили Жорж Ганчев до шушка преди смъртта му

Гласувайте за статията

Това е и причината за рязкото влошаване на здравето му

За никого не е тайна, че Жорж Ганчев, който издъхна на 19 август, имаше редица здравословни проблеми.

Някогашният лидер на Български бизнес блок и почти вечен кандидат за президент на България се бореше за здравето си от близо година насам, пише „Уикенд“.

Последните дни от живота си прекара в кома в известна столична болница, а за състоянието му се грижеха най-добрите специалисти.

Жорж Ганчев

Това е и причината за рязкото влошаване на здравето му

Истината е, че силите му го напуснали постепенно през последните месеци. Жорж трудно свиквал с факта, че не може да прави сутрешния си крос в любимата Владая, да играе баскетбол и да шофира мустанга – колата, на която държеше почти колкото на любимата си жена Валентина, която нежно наричаше ту Шуши, ту „гадже“.

Жорж мечтаел да направи грандиозно парти за 80-годишния си юбилей на 29 август. Изготвял списъци на приятели от петте континента, на близки и далечни роднини. Искал да бъде нещо запомнящо се. След инфаркта от 3 юли 2018 година обаче животът му тръгнал назад.

Буквално за седмици свалил между 20 и 30 килограма от теглото си. Масивният инфаркт, който преживял и който преобърнал живота му, бил предизвикан от огромно вълнение.

Във фаталния ден получил много тревожно обаждане от Америка. Неговите финансови консултанти съобщили, че от банковата му сметка липсва огромна сума, твърди „Уикенд“. Интересували се кога е правил прехвърляния към чужди сметки, и защо те не са били уведомени за това.

Като чул какво е станало Жорж Ганчев вдигнал много високо кръвно. Започнал да обяснява, че нищо не е прехвърлял и нито е теглил, нито е упълномощавал някого да извършва това. Сумата била внушителна.

Според слуховете ставало въпрос за отклонени 2-3 милиона долара. На практика това бил целият капитал на бившия депутат. Докато приказвал му прилошало и внезапно се строполил на площад „Княз Александър Батенберг“ в центъра на София. Добре, че Шуши, на която се обадил тутакси, запазила самообладание набрала номера на спешна помощ. От този момент нататък здравословното му състояние рязко се влошило, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар