„Игри на волята” с гафове на килограм (Вижте ги – Снимки)

Гласувайте за статията

Още нетръгнало шоуто бележи гаф след гаф, зрителите се насочват към „Фермата”

Новото шоу „Игри на волята” на Нико Тупарев, което трябва да замести падналия от ефир и изчерпан формат „БИГ Брадър” още не започнало и прави гаф след гаф.

Най-напред природозащитниците викнаха, че „Игри на волята” съсипват природата и рушат хабитата на плажа „Листа” , който е включен в парка „Странджа” край курорта Синеморец. Осен това и наблюдателни зрители откриха непростими издънки на екипа.

Снимка: lifeonline.bg

Те забелязаха, че визията на водещата Алекс Сърчаджева, която в промото на формата се появява като амазонка е крадена. Тя случайно или не е почти същата като на измислената героиня Лекса от американския тв сериал „Стоте”. Който бе излъчен по бТВ преди три години.

Снимка: lifeonline.bg

Като видите снимките няма как да не установите, че Алекс и Лекса си приличат. И двете са с черни дрехи, но най се набива на очи гримът им (черен и покриващ половината лице) и еднаквата прическа.

Другото несъответствие в промото, на което е режисьор Валери Милев пък се случва когато водещата полетява в бездната и пада на дънното на езеро. И макар скокът да е изпълнен от каскадьорка на клипчето се вижда как Алекс изплува напълно суха от водата.

Снимка: lifeonline.bg

Няма нито капчица по дрехите й, а и косата й е напълно суха. На това се смеят юзърите в мрежата и се подиграват на професионалистите, че са недогледали.

Нищо чудно заради тези гафове драгия зрител да избере конкурентното шоу „Фермата” , което миналата година задмина по рейтинг омръзналия на всички „БИГ Брдър”, предават от lifeonline.bg.

,

 

.

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар