Невероятно, но факт! Ето с какво се захваща Зейнеб

Гласувайте за статията

Бившата помощница на Гала се ориентира към нов занаят

Зейнеб Маджурова определено успя да изненада всички с резкия завой, който направи.

След като до неотдавна тя се изявяваше като репортер в предаването „На кафе“, стана ясно, че Зейнеб се оттегля от екрана, тъй като е в очакване на първородната си рожба.

Зейнеб

Бившата помощница на Гала се ориентира към нов занаят

Според неофициално потвърдена информация, Зейнеб е в петия месец от бременността си. Бившата помощница на Гала се опитва да усвои знанията по гледане на турско кафе.
Не е изключено Зейнеб да е толкова запалена по гледането, за да може да предвещава бъдещето на детето си.

Туркинята се увличала от нумерологията, гаданията и предсказанията. Поради тази причина помолила по-възрастна гледачка да й помогне да усвои основните трикове във врачуването с горчивата напитка.

Очаква се в началото на зимата тя да дари милионерския наследник с дъщеря, радват се приятелите на двойката. Вероятно на почитателите на Зейнеб им е направило впечатление, че от доста време Зизу, както я наричат близките й, не се е появявала в ефира на Нова тв.

Тя често споделяше с приятелите си в социалната мрежа, че е много заета с лични ангажименти, но причината за отсъствието й вече е ясна. Блондинката носи дете в утробата си и затова си е взела дълъг отпуск, а за връщане в предаването „На кафе“ все още не мисли.

Междувременно стана ясно, че Мегз се мазни на Гала и не е изключено именно тя да заеме мястото на Зейнеб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар