Какво се случва с Биляна Гавазова?

Гласувайте за статията

Из коридорите на медията се шушука, че планът може да е в ход

Колегите на Биляна Гавазова напоследък все по-често си задават въпроса какво се случва с нея.

Из коридорите на Би Ти Ви се шушука, че напоследък прави впечатление, че Биляна Гавазова доста си угажда.

Биляна Гавазова

Из коридорите на медията се шушука, че планът може да е в ход

Преди дни тв водещата нямаше търпение да свърши работа, за да отскочи до любимия си хипермаркет.
Прегладнялата журналистка нападна торбичката с ядки още докато обикаляше щандовете в магазина и преди да стигне до касата.

Разглеждайки най-различни артикули – от храна, през пособия за дома, та чак до алкохол, Гавазова замезваше, хрупайки бадеми в движение. Вълчият глад, който я гонел напоследък, е характерен за бременните жени, но фигурата на Биляна засега е все така стройна.

Журналистката обаче често споделяла пред свои близки в нюзрума, че с мъжа ѝ много искат да имат още едно дете. Дали този план е в ход, засега остава тайна.
Облечена в атрактивна къса рокля с актуалния за сезона змийски принт и сандали на висок ток, Биляна Гавазова привлече погледите на останалите клиенти в хипермаркета.

За да напълни кошницата си инкогнито, тв водещата не свали слънчевите си очила дори вътре и през цялото време бе със слушалки в ушите, от които вероятно звучаха любимите ѝ песни. След като купи достатъчно хранителни продукти, както и бутилка класно вино, Гавазова се насочи към паркинга на магазина.

Там журналистката постоя известно време на отворена врата в автомобила си, за да може да си хапне сладоледа на клечка. След като се разхлади, тя потегли директно към вкъщи, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар