Вдовицата на Чочо Попйорданов е неузнаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя премина в отбора на блондинките

Вдовицата на покойния актьор Чочо Попйорданов – Даниела, не прилича на себе си.

От близкото й обкръжение издават, че е сменила драстично визията си.
Освен, че е много отслабнала, вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела Мирчева, е преминала в отбора на блондинките.

Чочо Попйорданов

Тя премина в отбора на блондинките

Тя показа за пръв път новата си прическа по време на пътуването си до Париж. За френската столица голямата любов на актьора замина заедно с тяхната осиновена дъщеричка Катя, сестра си Албена, племенника си, както и младата артистка Василена Винченцо.

Освен че всички вкупом обиколиха знаковите за Града на любовта забележителности, Даниела сбъднала и една от най-големите мечти на дъщеричката си – да посетят заедно най-мащабния увеселителен парк в света „Дисниленд“.

Напук на адските жеги в Париж, компанията си изкарвала супер, а Катето била на върха на щастието. От снимките се вижда, че наследницата на Чочо Попйорданов е вече пораснала и много чаровна малка дама.

Не е тайна, че наследницата на актьора вече направи първите си стъпки в театъра, естествено, в постановката „Хъшове“, където Чочо играеше.
„Мислех си, че никога няма да мога да гледам повече „Хъшове“, но сега, когато Катето играе, успях. И винаги плача – тя се научи да се покланя и когато започне да се покланя, аз започвам да плача“, споделя Даниела, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар