Няма да повярвате какво се случва със Стефан Данаилов

Гласувайте за статията

Актьорът е категоричен, че това е знак отгоре за старта на нещо ново

Мнозина не могат да повярват какво се случва със Стефан Данаилов.

За никого не е тайна, че големият български актьор претърпя инцидент, който наложи да му бъде направена спешна операция.

Стефан Данаилов

Актьорът е категоричен, че това е знак отгоре за старта на нещо ново

Оказва се, че Стефан Данаилов се възстановява по-бързо от очакваното. Той вече е на крака и дори ходи съвсем самостоятелно. Актьорът е категоричен, че дължи това на грижите на специалистите от МБАЛ „Бергасмед“.

Припомняме, че той бе опериран в елитното болнично заведение от светилото доц. Андрей Йотов, който е съпруг на Илияна Йотова.
Очаква се до няколко дни Ламбо да бъде транспортиран в УМБАЛ „Софиямед“, където ще бъде рехабилитиран.

На този етап Стефан Данаилов е в добро психическо и физическо състояние и е мотивиран да продължи рехабилитацията си.

„Не може да не ме радва интересът и доброто чувство, желанието да ми помогнат кой с каквото може – независимо от ранг, политически пристрастия“, заяви Данаилов по Нова тв.

„Имам чувството, че това беше знак отгоре, че ми дават последен старт за нещо по-ново. Тук вече трябва много напрежение, много желание, амбиция, за да стана човекът, който съм бил. Макар и стар. Тази леност трябва да изчезне. Трябва да дишам въздух, трябва да ходя.

Сега бях на морето 20-тина дена и имам една хубава тераса 17 метра, а съм отишъл един единствен път от единия до другия край, да си видя цветята. Един единствен път. Истината е, че аз падах много пъти през тези две години. Все падам, падам, падам и се отървавам.

Казах си, че това е поради моята физическа култура и пластични възможности. Що за пластична възможност?! Така се праснах този път, че направо се счупих. Краката ми заиграха от гадния Паркинсон. Залюлях се и бум като торба с картофи“, споделя актьорът, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар