Драма в семейството на Магърдич Халваджиян

Гласувайте за статията

Това далеч не е първият му инцидент

Семейството на мастития продуцент Магърдич Халавджиян, е изправено пред сериозна драма.

Запознати издават, че синът на Магърдич и Кремена Халваджиян – Бебо, е претърпял пътнотранспортно произшествие.

Магърдич Халваджиян

Това далеч не е първият му инцидент

От няколко дни Бебо е настанен в „Пирогов“. Момчетата, с които синът на Магърдич Халваджиян го издадоха като направиха нещо голямо, с което му вдъхнаха кураж в момента, в който е прикован към болничното легло.

Те се щракнаха от игрището, а в ръцете си държат надпис: „Бебо, отборът е с теб“. Това шокира приятелите му, които не знаеха за инцидента и запознаха да любопитстват какво се е случило, но така и не получиха отговор от пострадалия.

Близки до клана Халваджиян издадоха, че Бебо е настанен в „Пирого“в, след като е катастрофирал с мотора си. Наследникът на Магърдич Халваджиян е с бинтован крак. Това не е първа катастрофа на Бебо Халваджиян. Преди няколко години той бе катастрофирал със скъпия си джип „Рейнда роувър“ в близост до „Орлов мост“.

Мълвата носи, че синът на Магърдич и Кремена Халваджиян високите скорости и често предприема застрашаващи живота действия на пътя, които му костват много. Очевидно дори катастрофите зад гърба му не са в състояние да го откажат от страстта му – колите и моторите, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар