Емилия пусна снимка от спалнята си (Вижте как я е изненадал Жорж Башур)

Гласувайте за статията

Емилия получи невероятна изненада от Жорж Башур

Емилия получи невероятна изненада от съпруга си Жорж Башур. Поп фолк изпълнителката сподели в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм снимката от спалнята си. На нея Емилия е полегнала удобно в края на леглото, а в средата има сърце от бели листенца.

„Всяка нощ на сън ме будят влюбени очи, устни нежни ме целуват чак до зори… Дъжд от падащи звезди нека, нека да вали, любовта ни зове, зове за сладки грехове…“, написа поп фолк изпълнителката към кадъра, който сподели с феновете си в мрежата.

Думите на Емилия веднага накараха почитателите й да се размечтаят и то не за какво да е, а за мъж като нейния. Дамите, последователки на поп фолк изпълнителката в Инстаграм, си пожелаха галантен мъж като Жорж Башур, който да им прави такива изненади и да се отнася с тях като с принцеси, както Башур се отнася с Емилия.

Към кадъра заваляха хиляди комплименти към поп фолк изпълнителката от феновете й, както и хиляди емотикони сърца, с които те показаха любовта си към нея.

Само преди няколко дни Емилия се завърна отново на сцената след кратка почивка. По време на ваканцията си поп фолк изпълнителката обиколи заедно със своя любим няколко красиви дестинации.

Емилия и Жорж Башур бяха за известно време в Турция, където се радваха на истински лукс. След това поп фолк изпълнителката и бизнесмена споделиха кадри в социалните мрежи и от друга спирка от ваканцията си. Емилия и Жорж отскочиха и до столицата на Франция – Париж. „Париж винаги е добра идея“, написа певицата към споделен кадър, на който двамата с Башур са се щракнали пред Айфеловата кула.

Емилия пусна снимка от спалнята си сн. Инстаграм

Емилия пусна снимка от спалнята си сн. Инстаграм

Заредена с нови сили Емилия се върна на работа и вече радва феновете със своите хитове по нощните заведения из страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар