Преслава сподели нова снимка на Паола (Вижте колко е пораснала малката принцеса)

Гласувайте за статията

Преслава показа порасналата Паола

Преслава сподели нова снимка на малката си принцеса Паола. Дълго време поп фолк изпълнителката криеше лицето на дъщеря си далеч от медийното пространство. Преси качваше снимки в официалните си профили в социалните мрежи на Паола само в гръб.

Този период обаче отмина отдавна и поп фолк изпълнителката вече не се притеснява да споделя снимки на Паола с феновете си. Кадрите на малката принцеса в мрежата обикновено са придружени с кратко обяснение. А почитателите на Преси са изключително щастливи, че тя споделя с тях тези хубави мигове с дъщеря си.

През последните седмици поп фолк изпълнителката качи доста кадри от лятната си ваканция, но днес тя зарадва феновете още повече, след като сподели с тях кадър с Паола. Снимката е направена в колата. На нея се вижда, че умората е надделяла и Преслава и малката принцеса спят. „След като приспах мама, реших да дремна и аз“, написа поп фолк изпълнителката към кадъра от името на дъщеря си.

Заваляха хиляди мили пожелания от последователите на Преслава в социалната мрежа. „Няма по-красива гледка от божествено красиво бебче, спящо до уморената си мама“, „Аааа, толкова сладичко“, „Бебенца“, „Ауууу, най-сладката снимка…“, „Ооой, душички…“, „Малки сладки бебенца. Обичам ви“, „Олее, колко сладко спинкате“, валят един след друг милите коментари към Преси и Паола, придружени с много емотикони сърца.

Преслава сподели нов кадър с малката Паола сн. Инстаграм

Преслава сподели нов кадър с малката Паола сн. Инстаграм

Само преди няколко дни Преси сподели и снимка от басейна с Павел, нещо, което поп фолк изпълнителката рядко прави. И отново получи куп комплименти и мили пожелания от почитателите си. Феновете се радват, че тяхната любимка е щастлива и споделя щастието си с тях. „Топ двойка“, „Страхотни!!!“, „Прекрасни стееее“, заваляха отново положителни коментари от последователите на Преси в социалната мрежа Инстаграм.

Умората е надвила Преслава и Паола сн. Инстаграм

Умората е надвила Преслава и Паола сн. Инстаграм

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

💙💙 #preslava #pavel #p&p #love

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар