Джино Бианкалана проговори за сватбата с Кристиана (Вижте цялата истина)

Джино Бианкалана проговори за сватбата с Кристиана (Вижте цялата истина)
3 (60%) 1 vote

Джино Бианкалана разкри казали ли са си заветното „да“ с Кристиана Канева

Джино Бианкалана проговори за сватбата с Кристиана Канева. Слухът, че влюбената двойка си е казала заветното „да“ на тайна церемония в Гърция обходи медиите. Повод за твърдението, че риалити звездата скъса с ергенски живот, бяха снимките с годеницата му Кристиана от южната ни съседка.

Слухът гласеше, че Джино и любимата му са сключили брак в Гърция, за да избягат от любопитството на медиите и феновете у нас. Заедно с тях били само най-близките им роднини. „Пак ли някой ме е задомил? Няма такова нещо“, споделя риалити звездата, пише pik.bg. Той не отрича, че с Кристиана са били на сватба, но не на тяхната.

„Да, наистина с приятелката ми бяхме на сватба, но не на нашата, а на мой приятел от Америка, който се ожени за гъркиня“, коментира разпространилите се слухове през последните дни Бианкалана. Сватбата е била на живописния остров Тинос, известен като Острова на Богородица.

Въпреки че са двойка вече близо две години, Джино и докторката от МБАЛ „Света София“ не бързат със сватбата. Бинакалана и Кристиана се запознаха преди две години след като той беше претърпял тежка катастрофа с мотор в Америка. Тя успя да върне усмивката на лицето на брадъра след хилядите нещастия, които преживя. Припомняме, че Джино загуби и баща си. В едно от своите интервюта Бианкалана дори сподели, че според него баща му му е пратил Кристиана.

За Кристиана

„Сигурен съм, че татко ми изпрати Кристиана. Това момиче ми даде сили и начин да продължа напред. Тя винаги ме разбира, даже да не съм прав. Това е ангелът, който ми е изпратил татко. Тя е справедлива и ми напомня за него. Като я видях за първи път, знаех, че тя е моят човек. Никога не съм обичал така. Виждам живота си с този човек и с никой друг. Тя за мен в момента е всичко“, каза Джино за любимата си жена пред Мон Дьо преди няколко месеца.

Заради красивата брюнетка брадърът, който дълги години живееше в Америка, реши да се установи за постоянно в България.

Джино Бианкалана проговори за тайната си сватба с Кристиана Канева сн. Фейсбук

Джино Бианкалана проговори за тайната си сватба с Кристиана Канева сн. Фейсбук

От няколко месеца ежедневието на Джино е изцяло погълнато от заведението, което ще открие в непосредствена близост до бул. „България“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар