Меган Маркъл и Хари с покана за сватбата на Кресида Бонас (Ще отиде ли херцогинята?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари в списъка с гости за сватбата на Кресида Бонас

Меган Маркъл ревнува Хари от бившите му приятелки. Източници близки до кралското семейство твърдят, че херцогинята на Съсекс е доста ревнива и не се чувства комфортно в компанията на бившите приятелки на Хари.

Принцът и бившата му приятелка Кресида Бонас бяха заедно в продължение на много години и се носеха слухове, че двамата ще създадат семейство. Британската общественост я обожаваше, а членовете на кралското семейство ценяха почитането на правила на поведение от страна на Кресида. Връзката на Хари и Бонас обаче не издържа на цялото обществено внимание. И те се разделиха.

Кресида и Хари бяха заедно в рамките на цели три години. Бившата приятелка на херцога на Съсекс обаче не беше готова да влезе в ролята на херцогиня. Роля, която никак не е лесна и настоящата съпруга на Хари – Меган, със сигурност се е убедила в това.

След раздялата на Хари и Кресида, той срещна срещна Меган Маркъл. А Кресида се върна при бившето си гадже, за което скоро ще се омъжи.

Хари и Кресида останаха приятели, а тя беше гост на сватбата му с Меган, пише slobodenpecat.mk. Сега Бонас е решила да върне жеста на принца и да го покани на сватбата си. Потвърдено е, че Хари е с писъка с гостите на Кресида, но въпросът е дали Меган ще отиде на предстоящото събитие.

Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че Маркъл е много ревнива и не се чувства никак добре в компанията на бившите приятелки на Хари.

Меган Маркъл и принц Хари с покана за сватбата на бившата му приятелка сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари с покана за сватбата на бившата му приятелка сн. Инстаграм/ sussexroyal

Очевидно Меган Маркъл не е била доволна, когато е разбрала, че Бонас е поканена на сватбата им с Хари, която се състоя миналата година. Кресида обаче присъства само на церемонията в църквата, но не и на частния прием след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар