Актрисата възхити с изящната си фигура, дефилира като истинска богиня

Анджелина Джоли се появи на премиерата на новата част от филма Maleficent с ефектна черна рокля. 44годишната актриса зарадва публиката с тънката си талия и изящни крака. [caption id="attachment_601499" align="aligncenter" width="565"]Като богиня! Анджелина Джоли шашна с тънка талия и дълги крака (Снимки) Анджелина Джоли на премиерата на „Maleficent: Lady of Darkness”
Снимка: showdream.org[/caption] Джоли вече спокойно може да напише книга, наречена „Как да носим черно” защото се оказва, че този цвят й е един от най-любимите. През дългата си звезда кариера тя редовно се появява на червения килим изцяло в черно. Което контрастира и подчертава белотата на кожата й. [caption id="attachment_601500" align="aligncenter" width="630"]Като богиня! Анджелина Джоли шашна с тънка талия и дълги крака (Снимки) - Снимка 2 Анджелина Джоли на премиерата на „Maleficent: Lady of Darkness”
Снимка: showdream.org[/caption] Скоро се състоя премиерата на лентата „Maleficent: Lady of Darkness” и образът на Анджи изцяло „мрачен” бе истинско попадение за такова събитие. Тя се появи с черна коктейлна рокля с корсаж и дълбоко деколте на публичното място. Тоалетът  подчерта изящната фигура и дългите стройни крака на холивудската звезда. А тя определено се чувстваше на висота в дрехата си, усмихваше се и с удоволствие отговори на всичките въпроси, зададени й от журналистите, предават от showdream.org. Мнозина отбелязаха, че бившата съпруга на Брад Пит изглежда възхитително в тази малка черна рокля.  А тези, които се притесняваха за здравето й сега са спокойни, че любимата им актриса въпреки проблемите, които й се изсипаха в последно време е успяла да се възстанови и е готова отново да се върне на големия екран.