Бременна ли е Биляна Гавазова?(Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Силен глад измъчва Биляна Гавазова

Вълчи глад гони Биляна Гавазова. Водещата, която цяло лято е в ефир и замества колегата си Антон Хекимян, е зарязала диетите. Тя постоянно хапва нещо. Преди дни папараци на „Ретро“я щракнаха, докато пазарува храна.

Водещата едва дочакала приключването на работния си ден, за да се отправи към близкия супермаркет. Заради силния глад, който я измъчва, Биляна Гавазова не се сдържа и започна да хапва бадеми, още преди да е стигнало до касата. Тя си избра необходимите покупки, похапвайки ядки, след което се отправи към изхода на магазина. Впечатление прави, че торбите на водещата не бяха прекалено тежки. Но за сметка на това тя си хапваше с охота.

На излизане от супермаркета тя се отправи към паркирания си в близост лек автомобил, но не потегли веднага. Биляна Гавазова остана няколко минути в колата си, за да си похапне сладко сладолед.

Напоследък всички забелязват вълчия глад на телевизионерката, който е присъщ за бременните жени. Но за сметка на това Биби, както приятелите й я наричат, е запазила стройната си фигура.

Не закъсняха и слуховете, че Биляна Гавазова може би е бременна. От своя страна, тя самата дава повод за тези слухове, тъй като споделя, че със съпруга й искат още едно дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар