Кристина Димитрова направи емоционално признание

Кристина Димитрова направи емоционално признание
5 (100%) 1 vote

Кристина Димитрова, която навърши 59 години преди дни, направи емоционално признание

Обичаната Кристина Димитрова навърши 59 години преди дни. Тя направи емоционално признание. Певицата не крие, че е суеверна и реши да отложи големия купон за догодина, когато ще навърши 60, научи HotArena.

Димитрова признава, че е прекарала едно незабравимо лято, по време на което се е изправила срещу един от страховете си и се е справила с него. Сега усилията й са насочени към справянето с още един голям страх за нея. Певицата иска да се отърси от суеверията и вярата в гадателки и ясновидци.

„Тази година почивахме в Лисабон. С Васил имаме връзка от 12 години. С единия си страх да летя със самолет се преборих, сега остана другият—да не вярвам във врачки”, споделя Кристина Димитрова пред „България днес”, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Убеждението, че те имат възможността да надникват в бъдещето, се заражда през 1990 година. Тогава певицата губи дете по време на турне в Алжир. Това се случило след предсказанието на врачка, която й предсказала с абсолютна точност предстоящата драма.

За съжаление откриването на истинска гадателка сред морето от измамници, е все по-трудно и напоследък изпълнителката е разочарована от всички ясновидки.

„Това ме промени и започнах да вярвам в такива предсказания. След това обаче нещата се промениха”, споделя певицата. След трагедията тя е родила второто си дете – здраво момче, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар