Бременната Златка Райкова си навлече гнева на феновете си (ФОТО)

Бременната Златка Райкова си навлече гнева на феновете си (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Бременната Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете

Бременната Златка Райкова си навлече гнева на феновете си със своето поведение, видя Хот арена. През цялата си бременност тя постоянно залива мрежата с обработени фотоси. На тях изглежда висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем.

Но истината за фигурата й лъсна в пълния си блясък в популярната Инста страница – TherealSfw. Папарашки фотоси доказват, че типичното обезформяне на фигурата, типично за всяка бъдеща майка, не е подминало и любимата на Благо, но тя не се гордее особено с това и прави всичко възможно да го прикрие.

Кадрите показват, че Златка не е напълняла драстично, но за сметка на това е изгубила привлекателността на извивките си. По задните й части се е наместил солиден целулит, което е напълно нормално за деликатния период, в който тя се намира.

Феновете й са категорични, че качването на снимки в мрежата само от кръста нагоре, е е по-добра идея от показване външност, която е нереална и не съществува. С това Златка единствено си навлича подигравки, тъй като на живо действителността е друга.

„Искаше й се хората да си мислят, че е качила едва 5 кг за цялата бременност. Но това няма как да стане“, критикуват я фенове в мрежата, които допълват, че мозъчните гънки не се изглаждат с фотошоп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар