Мегаскандал на Г-7! Президентът на Бразилия унижи Бриджит Макрон след спор с мъжа й (Подробности)

Гласувайте за статията

Президентът на Бразилия унижи Бриджит Макрон с публикация във Фейсбук

Президентът на Бразилия нанесе невероятна обида на Бриджит Макрон. Първата дама на Франция стана обект на груба подигравка и унижение. При това от политически лидер и то в ситуация, с която нямаше нищо общо. В резултат на спор между Макрон и Жаир Болсонаро, президент на Бразилия, Бриджит бе унизена публично.

В неделя привърженик на Болсонаро публикува снимка на Макрон с Бриджит и снимка на Болсонаро със съпругата му Мишел, като сравнението със сигурност не беше в полза на французойката. „“Сега разбирате защо Макрон напада Болсонаро?“ написа той под колаж на двете първи дами. „Не унижавайте човека, ха-ха“, отговори Болсонаро под кадъра.

В отговор президентът на Франция побесня, но запази самообладание. Той изрази единствено съжаление по повод случилото се.“Мисля, че бразилските жени вероятно ще се срамуват да прочетат това от своя президент“, каза Макрон. „Мисля, че бразилците, които са страхотен народ, вероятно ще се срамуват от това поведение… И тъй като чувствам приятелство и уважение към бразилския народ, се надявам, че много скоро те ще имат президент, който се държи по правилния начин.“, каза той, цитиран от световните медии, предава агенция „Франс Прес“.

Самият Макрон допълни още, че „това, което каза той е изключително тъжно и грубо“. Болсонаро не коментира случая, но отвърна, че обвиненията на Макрон към него са били „много неподходящи и безсрамни атаки за Амазония“, при това „необосновани“.

Той също допълни, че „Другите държавни глави, които симпатизират на Бразилия, в края на краищата трябва да зачитат и суверенитета на всяка държава. Това е най-малкото, което може да се очаква в цивилизования свят“.

Мегаскандал с Бриджит Макрон тресе мрежата сн. Туитър

Мегаскандал с Бриджит Макрон тресе мрежата сн. Туитър

Междувременно Бриджит Макрон не реагира на обидите по свой адрес. Вместо това първата дама на Франция срази всички с класа и перфектен външен вид. След срещата на Г-7 тя позира за няколко различни фотосесии, а някои медии дори обявиха, че е по-красива и от Мелания Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар