Жоро Бирмата тайно се върна в България

Гласувайте за статията
Жоро Бирмата се укривал при Мартин Джито и Жоро Главата

Георги Станоев-Бирмата тайно се е върнал в България и към днешна дата се е укривал в къща до София, осигурена му от най-добрите му приятели Георги Славов-Главата и Мартин Георгиев-Джито. Такъв сигнал разследва ГДБОП – пише в. „Уикенд“.

Според информацията, която е била подадена от агент на спецслужбата, внедрен в подземния свят, Жоро Бирмата се е върнал в родината в началото на юни. Влезнал е в България от Сърбия през неохраняваната зелена граница. Бившето гадже на Алисия преговарял с прокуратурата чрез адвоката си официално да се предаде срещу условието да лежи заключен не повече от 72 часа.

Прокуратурата обаче не е уведомена, че Станоев се крие в България. Той все още има издадена заповед за арест от Интерпол. Разследваният за производство о трафик на фалшиви цигари Станоев цяла година се е крил в Сърбия, а не в Дубай каквато неофициална информация имаше. Баща му Евлоги Станоев – Голямата Бирма се предаде сам в Специализираната прокуратура на 10 декември, миналата година. Само седмица по-късно той беше пуснат на свобода с мярка парична гаранция от 9000 лева. Голямата Бирма се укриваше в Македония. Нелегалните фабрики бяха открити в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и в плевенското село Ясен.

Бирмата от времето, когато беше с Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар