Слави Трифонов взе сестра си на работа при него (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов кани роднини и приятели са работят при него

Слави Трифонов кани роднини и приятели да работят при него. Шоуменът успя да ангажира и сестра си, която беше лекар в Плевен, да остави лекарската си престилка и да работи с него. Каката на Слави вече е част от екипа  и дори обяви промяната в социалните мрежи. Нейната нова месторабота е в компанията „Седем осми“ АД, собственост на учиндолския телевизионер.

Кака Петя, както я наричаше Слави, се очаква да работи в продуцентската компания на брат си заедно със сина си Тео. Младежът е компютърен специалист, завършил в Англия и очевидно скоро ще стане част от екипа на вуйчо си.

Петя, която по професия е рентгенов лаборант, е много близка с част от екипа на Дългия. От известно време тя е засичана редовно с шефа на компютърните системи и мрежи от екипа на брат си – Златомир Георгиев, на различни събития. По-голямата сестра на шоумена е близка и със съдружничката му Ася Тодорова, която е част от „Седем осми“ почти от зараждането й.

Сестрата на Слави е близка и с много други членове на екипа, които обаче зрителите не са виждали на екран.

Самият Трифонов не крие, че сестра му е най-близкият му човек. А също и че обожава племенника си Тео. Момчето също е страшни привързано към вуйчо си и дори вече агитира в социалните мрежи за партията му, пише „България днес“.

Финансови проблеми

Междувременно стана ясно, че продуцентската къща на Слави май има финансови проблеми. Отчетът показва, че за 2018-та година компанията е на загуба с 461 хиляди лева. За цялата минала година Дългия е прибрал над 6 милиона от Би Ти Ви за излъчване на шоуто, а намалението е с близо 200 бона, в сравнение с предходни години, сочи справката. Въпреки това, в същия отчет от 11 юни тази година, в сметките на фирмата има над 5 милиона лева активи.

Слави обаче ще се наложи да се откаже от поста си на председател в борда на директорите, ако реши да участва в политическия живот на страната. В началото на годината шоуменът е бил преизбран като началник, с мандат до 2024 година.

Слави Трифонов нае сестра си на работа сн. hotarena.net

Слави Трифонов нае сестра си на работа сн. hotarena.net

Ако обаче оглави партията си, Слави няма право да бъде начело и на компанията си. Това ще стане ясно на 5 октомври, когато шоуменът ще обяви официално старта на политическата си формация, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар